AFYONKARAHİSAR / BAŞMAKÇI - Atatürk Ortaokulu

0(272) 4113176
Çağlayan Mah.Yeşil Sokak No87 Başmakçı Afyonkarahisar
Vizyon
1-Geçmişte yüklemiş olduğu liderlik misyonunu gelecekle bütünleşerek devam ettiren, 2-Dibine de ışık veren biri olan, 3- Yeniliklere açık olan, aynı zamanda yenilikler ortaya koyan, yenilikleri hayata geçiren, 4- Çevreyi çevrede bırakmayan, çevreyi okulla bütünleştiren, 5- Bilim ve gelecek merdiveninin basamaklarını özümseyerek çıkan, 6- Gözünü daima güneşe yönelmiş bir okul olmak.
Misyon
1- Geleceğimiz olan öğrencilerimizi ekonomik, kültürel, sosyal ve psikolojik yönüyle tanıma ve sorunları çözmekte yardımcı olma, yönlendirme, 2- Disiplini basarının temeli olarak uygulamaya devam etme, 3- Rehberliğin önemini ve anlamını kavramış öğretmenlerle, öğrenci merkezli eğitim verme, 4- Altyapı, araç-gereç ve teknolojik ürünler açısından eksiklerini tamamlama ve bunları en etkin şekilde kullanma 5- Eğitim ve öğretimi birlikte götürme, etkin bir şekilde hayata geçirme, 6- Toplam kalite yönetimini örnekleri ile anlama, özümseme ve uygulama, 7- İl, İlçe ve yurt genelinde uygulanan ölçme ve değerlendirme kriterlerinde başarılı sonuçlar almaya devam ederek diğer okullara örnek olmak ve birikimlerini paylaşmaktır.
Başarılar
Okulumuz yapılan LGS sınavlarında başarı göstermiş olup, çeşitli liselere öğrenci göndermiştir.
Öğretim Şekli :ikili Öğretim
08:50-12:00 13:30-15:00 5. Sınıflarda: 15:10-15:50 16:00-16:40
Afyon il merkezine düzenli olarak ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Başmakçı ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Afyon il merkesine 132 km uzaklıktadır.